CASE 005

Bionic System Solutions

En Ny Form

I forbindelse med at have arbejdet på en animationsvideo til Bionic System Solutions (BSS) lavede jeg et hurtigt logo der skulle være stand-in før de havde lyst til en fuld logo-design process, der jo kan tage tid. Dette logo kan ses nedenfor. Det skulle vise inspirationen bag logoets teknologi. BSS laver sensorer der via neurale netværk kan retnings-og placeringsbestemme et objekt, fx en drone i tre dimensioner. Algoritmen de benytter er udviklet ved at se på hvordan krybdyr hører og retningsbestemmer. Logoet viser et firben i en cirkel ved siden af bogstaverne BSS – Ikke det mest originale og bedst udførte koncept i universet, men jeg vil lige understrege at dette var et stand-in før input fra lederne i BSS. De godkendte det og det var da også godt nok i et stykke tid, men de kontaktede mig omkring at de gerne ville have noget der mere fortalte deres historie. Så jeg gik hastigt igang. 

Start-up mentalitet

BSS er, som et relativt lille hold, utroligt agile og omstillingsparate. De giver den 100% gas med deres projekter og har ofte rivende travlt. I processen om at udarbejde logoet mødtes vi ofte og diskuterede de forskellige muligheder og udtryk vi gik efter. Jeg elskede den måde at arbejde på. Jeg fik, i samarbejde med Mads og Gert, lederne, en masse springbræt og ideer. Skønt. Med udgangspunkterne nu cementeret gik jeg straks igang med at tegne diverse skitser. Vi var meget inspireret af en sinoid-kurve, et meget teknisk udtryk for et punkt hvor data bliver bliver brugbart. Vi udforskede elementer der tog udspring i gekkoers fødder og koblede det til et node-system af information 

Jeg præsentereded em også for det som endte med at blive det færdige resultat, et B med tre gennemgående “bølger”, der symboliserer at lytte til og at indsamle. Bølgerne kan anskues til at gå enten imod basen af B’et eller væk, hvor man forstår at information og lyd er tovejs.