CASE

SYDDANSK INNOVATION

Man kan vel sige at jeg startede min karriere som grafisk designer hos Syddansk Innovation, der er en investeringsfund i Odense. Det var her jeg lærte utroligt meget om hvordan det er at arbejde i den virkelige verden, om deadlines, design manualer og tunge drenge med store penge der skulle imponeres. Jeg var lige blevet færdig med min kandidat i Engelsk og Mediefag fra Aalborg Universet en måned eller to før jeg startede i praktik hos Syddansk Innovation.

Jeg blev mødt af et fantastisk hold af mennesker der nyder at arbejde sammen og har en utrolig gejst, samtidig er de også nogle af de dygtigste mennesker jeg har mødt. Mit arbejde bestod i starten af at jeg skulle designe en powerpoint præsentation baseret på et dokument fyldt med investeringstermer og koncepter jeg aldrig havde hørt om. Det var en overvældende opgave, men jeg kastede mig ud i det og lavede en præsentation som gentagende gange har fået ros for hvor utroligt professionelt den ser ud fra virksomheder og mennesker, der har flere penge end jeg i mine vildeste drømme kunne forestille mig. Det var meget stor ros. Jeg ville ønske at jeg kunne vise den, men grundet at indholdet er fortroligt kan jeg desværre ikke. Jeg kan dog vise en figur jeg designede!

Som tiden gik fik jeg flere og flere forskellige opgaver hos SDI. I starten skulle jeg blot stå for præsentationen, men dette udviklede sig snart til at jeg skulle hjælpe et hold af innovationskonsulenter med at udarbejde grafisk materiale til en porteføljevirksomhed. Her lavede jeg visitkort, flyers, og designede og byggede deres hjemmeside med min kollega Simon. Dette var min første dans med WordPress og det at bygge hjemmesider fra bunden. Det viste sig at jeg havde talent og jeg blev hurtigt udnævnt som ansvarlig for SDIs hjemmesider. Jeg står således i dag for den daglige drift af hjemmesiden, og design og udformning af nye projekter. (men det er tys-tys).

Da vi tog nye praktikanter ind, fik jeg til opgave at tage billeder og lægge disse op på hjemmesiden – jeg benyttede også lejligheden til at tage et nyt billede af mig selv. Billederne ses til venstre. 

Frederik har med sin kreativitet, pålidelighed og grafiske evner været et stort aktiv for os. Frederik har altid været klar til at tage nye grafiske og kommunikationsopgaver på sig og hurtigt tillært sig de nødvendige evner af at kunne levere et overbevisende resultat. 


Frederik har været ansvarlig for udarbejdelse af visuelt stærke præsentationer til investeringspartnere, hjemmeside design, grafisk layout af fondsprospekt samt diverse grafiske ad hoc opgaver.

Andreas Munk Jensen

Head of Innovation, Syddansk Innovation

En lille animation jeg lavede i Adobe After Effects til et projekt for SDI